Close

LARS MØLLER

MØDER MED BARCELONA

Når den tidligere holdleder og materialemand, Lars Møller, tænker tilbage på sine mange år i AGF i flere forskellige roller, står de to møder med FC Barcelona og holdets mange stjerner meget klart i erindringen som nogle af de største oplevelser. Den catalanske storklub gæstede Aarhus to år i træk (2005 og 2006), da klubben henlagde træningen til Aarhus Stadion som optakt til den nye sæson kulminerende med to opvisningskampe mod AGF, der dog måtte se sig slået klart med cifrene 4-0 og 3-0.

-Desværre var der lidt for stor forskel på de to holds kvaliteter på daværende tidspunkt, men det ændrer ikke ved, at det var en stor oplevelse både at se spanierne træne og spille kampene mod vores AGF-hold, og under alle omstændigheder var det flot, at netop Aarhus blev hjemstedet for deres træningslejr. Af andre store kampe husker jeg vores møde med det danske landshold på Aarhus Stadion, turen til Georgien i Europa Cup, selv om vi tabte begge kampe mod Dali Gori – og ikke mindst de store opgør på udebane mod både FC København og Brøndby, hvor man virkelig kunne mærke den ’varme’ modtagelse fra det lokale publikum, siger Lars Møller.

Trige-drengen Lars Møller nåede at spille to år i AGF’s ungdomsafdeling, før han spillede seniorfodbold hjemme i Trige, hvor han også fik en uddannelse som smed. Han gjorde sit indtog i AGF i 1995 på lederplan og blev holdleder for førsteholdet fra 2000, netop som træner Peter Rudbæk skulle stoppe. I 2003 blev han fuldtidsansat i klubben som både holdleder og materialemand, indtil han efter næsten 400 kampe stoppede i 2013 og vendte tilbage til sin gamle arbejdsplads i Trige som servicemedarbejder. Han ser det i dag som en store ære at være indlemmet i AGF’s legendekorps.

Født: 16.09.1964 i Trige

AGF: 2000-2013 (holdleder og materialemand)